Bieren en dranken Services

Innosieve Services biedt services in microbiële diagnostiek voor uw bieren en dranken op basis van innovatieve en conventionele methoden. Betrouwbaar en snel.

 

Meer dan 20 jaar kennis in ontwikkeling en toepassing van snelle innovatieve diagnostiek wordt via Innosieve Services toegankelijk voor uw brouwerij. Binnen Innosieve Services bestaat een diepgaande passie voor lokaal, ambachtelijk gebrouwen bieren door kleine en middelgrote brouwerijen. Mede gedreven door deze passie is Innosieve Services momenteel uitgegroeid tot het leidende externe microbiële expertise laboratorium voor de Nederlandse microbrouwerijen.

 

 

 

Microbiële analyse van bier en dranken

Snelle en gevoelige detectie van bederfflora in gefiltreerde en ongefiltreerde bieren en dranken.

Omdat bedervende micro-organismen al serieuze problemen kunnen veroorzaken bij slechts lage aantallen, is een regelmatige microbiologische controle van de installatie, het productieproces en de tussen en/of uitgaande producten, essentieel. Verhoog de kwaliteit van de te leveren producten door snelle kwaliteitsanalyse tijdens het productieproces, voor en na het afvullen. Regelmatige microbiële analyse vergroot de kans aanzienlijk dat beginnende problemen in de installatie vroegtijdig worden opgemerkt. Hierdoor kunnen snel maatregelen genomen worden om verdere verspreiding te voorkomen.

 

 

Wat kunnen wij voor u doen?

 

 

Ultra-snel resultaat; Binnen 1 tot 48 uur na monster ontvangst

Sieve-ID analyses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snel resultaat; 4-5 dagen na monster ontvangst

Verrijking complete produkt gevolgd door uitplaten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultaat; 3-7 dagen na monster ontvangst (afhankelijk van uw produkt)

Conventionele methode (uitplaten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Identificatie van de bederfflora met DNA technieken

Sequencing

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar vorige pagina